4 gedachten over “corona virus”

  1. Marianne,
   De laatste berichten geven aan dat voorlopig nog geen buurtbus gaat rijden. Dinsdagavond is er de tv aandacht aan besteed. Om aanpassingen in de bus te mogen doen, is er een onderzoek door TNO gaande. De uitslag laat nog op zich wachten. Arriva kan geen tijdstip noemen. Hopelijk heb ik je voldoende op de hoogte gebracht.

   1. Hallo.

    Ik vind dit echt te absurd voor woorden. Je kan ook mensen zich laten aanpassen door mondkapjes of wat dan ook te laten dragen. Bij binnenkomst desinfecteren van de handen etc. Je kan toch niet de inwoners die gebruik maakten van de buurtbus maandenlang alternatieven moeten laten zoeken om de boodschapjes te doen of iets dergelijks omdat jullie bijna een half jaar doen over die aanpassingen. Dit kan gewoon niet. Kom dan met alternatief vervoer vanuit Arriva zelf ofzo. Ik weet dat de buurtbus niet veel geld oplevert maar dit gaat ook te ver.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *